Tävlingsvillkor

Tävlingsbidrag ska vara Filmstaden Business tillhanda under perioden 1 oktober t.o.m. 12 december 2019.

Bidragen publiceras på www.alltidrattjulklapp.se. Varje vecka presenteras det tävlingsbidrag som under veckan fått flest röster av besökarna på www.alltidrattjulklapp.se. Efter tävlingen är slut röstar en jury på Filmstaden fram det vinnande bidraget från de tidigare tio veckovinnarna. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas löpande via e-post och publiceras med namn på denna sida. Vinstvärdet i tävlingen är för veckovinnarna 300 kr inkl. moms och för den slutliga vinnaren 10 750 kr inkl. moms. Anställda hos Filmstaden eller Filmstaden Business får inte delta i tävlingen. Vinsterna kan inte bytas mot pengar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Vinsten av en egen bioföreställning med popcorn och läsk gäller för max 20 biobesökare och löses in på närmsta Filmstaden biograf. Vinnaren får välja en film från biorepertoaren som visas vid ett tillfälle kvällstid mån-tor under januari 2020 i överenskommelse med Filmstaden.

Du ansvarar själv för att du har rätt att använda de bilder du anmäler till tävlingen. Tänk på att tävlingsbidraget inte får innehålla bilder på personer. Filmstaden förbehåller sig rätten att inte publicera tävlingsbidrag som enligt Filmstadens uppfattning kan uppfattas som olämpligt eller stötande, eller som av rättighetsskäl inte bör publiceras.

Genom ditt deltagande godkänner du att ditt tävlingsbidrag får publiceras i Filmstadens övriga kommunikationskanaler, t.ex. Facebook, LinkedIn och Instagram, samt att Filmstaden Business har rätt att använda ditt tävlingsbidrag i eventuell framtida marknadsföring.

När du deltar i tävlingen uppger du ditt namn och din e-postadress. Läs mer på Filmstadens  personuppgiftspolicy hur vi behandlar dina personuppgifter.

Tävla här!